Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

» BLOG » Perna ortopedica

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.



Perna ortopedică



În zilele noastre, munca la birou este mai raspandită ca niciodată, la fel și durerile de spate.

Cuprins

Statul pentru perioade lungi de timp pe scaun, de cele mai multe ori în poziții incorecte, este cauza principală a durerilor în zona cervicală, lombară și în zona coccisului. Problemele acestea ne influențează activitațile zilnice, productivitatea și chiar și somnul când ne este greu să găsim o poziție confortabilă pentru a ne odihni.

Aceste afecțiuni duc la durere, disconfort și mobilitate scăzută, care încep să ne afecteze tot mai mult cu trecerea timpului.

La ce ajută pernele ortopedice?


Pernele ortopedice sunt gândite pentru a reduce presiunile ce intervin la nivelul coloanei în timp ce stăm pe scaun, asigurând o distribuție optimă a presiunii corpului pe punctele de presiune și o poziție corectă și confortabilă în timpul utilizării. 

Acest efect pozitiv se realizează prin materialele din care sunt fabricate pernele ortopedice.

Confecționarea și materiale

Realizate din spumă densă de memorie care nu se aplatizează după perioade îndelungate de utilizare și acoperite cu material textil plăcut la atingere, pernele ortopedice sunt soluția ideală de prevenție și tratare a problemelor de spate datorate statului pe scaun, la prețuri foarte accesibile. 

Pernele pot veni cu anumite decupaje detașabile sau diferite forme pentru a facilita nevoile și preferințele persoanei care o utilizează.

Vă punem la dispoziție o gama largă de perne ortopedice, care s-au dovedit foarte utile pacienților nostri.
 
Pe site-ul nostru www.redortopedicmed.ro , puteți vizualiza AICI pernele pe care vi le punem la dispoziție.


spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016