Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INSTRUMENTAR CHIRURGICAL » TRUSE/CUTII/TAVITE

Pret:
125.00 Lei
98.00 Lei
Comanda acest produs
Trusa disectie 9 piese
Pret:
150.00 Lei
Comanda acest produs
Cutie instrumentar 25x12x5
Truse, cutii si tavite

Această categorie cuprinde diverse produse, inclusiv cutii de instrumentar și truse specializate, fiecare având rolul său distinct în procesul chirurgical. Cutiile de instrumentar sunt proiectate pentru a stoca și proteja instrumentele chirurgicale într-un mod ordonat și accesibil. Ele sunt confecționate din materiale durabile, cu compartimente și separatoare interioare, care permit organizarea eficientă a instrumentelor și prevenirea deteriorării acestora.

Pe de altă parte, trusele de instrumentar reprezintă o opțiune completă și compactă, conținând o gamă variată de instrumente chirurgicale esențiale pentru diferite tipuri de intervenții. Aceste truse sunt proiectate pentru a oferi chirurgilor acces rapid și convenabil la instrumentele de care au nevoie, reducând timpul de căutare și optimizând eficiența procedurilor chirurgicale.

Indiferent de tipul de produs din această categorie, fiecare trusă, cutie sau tăviță de instrumentar chirurgical este concepută pentru a îndeplini standarde ridicate de calitate, fiabilitate și funcționalitate, contribuind la succesul și siguranța intervențiilor chirurgicale.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016