Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU SUPERIOR » COT

Pret:
75.00 Lei
55.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de cot pentru epicondilita
Pret:
170.00 Lei
130.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de imobilizare umar-brat
Pret:
220.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de cot fixa

Orteze pentru cot


In aceasta categorie de produse puteti gasi toate ortezele noastre pentru zona cotului. 

Orteze pentru cot, concepute pentru a oferi susținere și confort în caz de epicondilită și alte afecțiuni. De la orteze reglabile pentru cot cu atele și dispozitive specializate pentru epicondilită laterală, avem soluții diverse pentru toate nevoile tale. 

Produsele noastre asigură confortul și protecția cu ortezele noastre pentru cot, potrivite pentru adulți și copii. Orteze cot de înaltă calitate, reglabile și elastice, pentru o recuperare eficientă și prevenirea disconfortului. Indiferent dacă te confrunți cu epicondilită laterală sau medială, bursită sau alte probleme, avem orteze ajustabile in diverse moduri, de la ceasuri de reglaj pana la benzi cu scai velcro, la prețuri foarte bune.

Orteza pentru antebrat și cot este reglabilă pentru a se potrivi nevoilor tale. Cu un design ergonomic și materiale durabile, oferă un echilibru optim între stabilitate și flexibilitate. Alege siguranța și confortul pentru cotul tău și investește într-o orteza reglabilă pentru a-ți îmbunătăți mobilitatea și pentru a preveni complicațiile.Beneficiază de calitatea și experiența noastră în domeniu. Alege Red Ortopedic Med pentru a găsi orteza perfectă pentru nevoile tale.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016