Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU SUPERIOR » MANA

Pret:
75.00 Lei
50.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza mana pentru incheietura
Orteze pentru mâna/degete

În această categorie de produse puteți vedea gama noastră largă de orteze pentru mână și/sau degete. Orteza pentru mână se foloseste în general în cazul în care este vorba despre accidentări, luxații, fracturi sau după intervenție chirurgicală la nivelul încheieturii mâinii și degetelor.

În această categorie de produse, puteți vedea selecția noastră diversificată de orteze pentru mâna și degete, concepute special pentru a răspunde nevoilor variate legate de recuperarea post-accidentală, intervenții chirurgicale sau afecțiuni precum sindromul de tunel carpian. Gama noastră include orteze pentru mâna dreaptă și stângă, adaptate pentru toate vârstele, inclusiv soluții specifice pentru copii.

Pentru suportul degetelor, selecția noastră include atele de imobilizare a degetelor, orteze pentru degete individuale - de la degetul mare până la degetul mic, inclusiv soluții pentru degetul arătător, inelar și mijlociu. În plus, oferim orteze specifice pentru degete, cum ar fi orteza de Quervain și orteze pentru falangele degetelor, asigurând un suport precis pentru fiecare nevoie specifică.

Explorați opțiunile noastre de orteze pentru mâna și degete, care includ și soluții pentru imobilizarea degetelor 4 și 5. Ortezele noastre pentru palma și degete sunt ideale pentru a oferi confort și stabilizare necesare, fie că este vorba despre recuperare după leziuni sau despre ameliorarea simptomelor condițiilor cronice.

Cu un accent pe calitate și accesibilitate, oferim orteze la prețuri competitive, asigurând că fiecare client găsește soluția perfectă pentru nevoile sale.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016