Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» UNIFORME SI SABOTI MEDICALI » UNIFORME MEDICALE » PANTALONI SI BLUZE MEDICALE

Pret:
55.00 Lei
Comanda acest produs
Pantaloni unisex rosu
Pret:
155.00 Lei
139.00 Lei
Comanda acest produs
Bluza medicala dama WonderWink PRO alb
Pret:
155.00 Lei
139.00 Lei
Comanda acest produs
Bluza medicala dama WonderWink W123 bej
Pret:
155.00 Lei
139.00 Lei
Comanda acest produs
Bluza medicala dama WonderWink W123 roz

Pantaloni si Bluze Medicale


Aceasta categorie este decicata personalului medical care cauta pantaloni si bluza medicala pentru toate gusturile.

Fie că ești în căutarea unei bluze medicale elegante sau a unor pantaloni medicali practici, gama noastră variată de produse îți oferă posibilitatea de a alege in funcție de necesitățile tale.

Bluze medicale - Indiferent dacă optezi pentru modele clasice sau pentru bluze medicale imprimate, fiecare piesă este fabricată cu atenție la detalii și din materiale de calitate superioară. Avem bluze medicale pentru dama și pentru bărbați, fiecare proiectată pentru a asigura confortul și libertatea de mișcare în timpul serviciului.

Pantaloni medicali - Pentru o potrivire perfectă și o funcționalitate deplină, alege din gama noastră de pantaloni medicali. De la opțiuni elastice la pantaloni cu talie înaltă, avem modele pentru toate preferințele. Pantalonii medicali pentru dama sunt disponibili și în variante slim fit pentru un aspect elegant și profesional.

Uniforme complete pentru fiecare necesitate - Cu bluze medicale și pantaloni în diferite culori și stiluri, avem uniforme potrivite pentru orice echipă medicală. De la bluze medicale albe și pantaloni medicali albi la modele mai îndrăznețe și moderne, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți completa garderoba profesională.

Indiferent dacă lucrezi într-un spital, într-o clinică sau în alt mediu medical, alege calitatea și confortul cu uniforma ta medicală. Explorează gama noastră astăzi și pregătește-te să te simți încrezător și confortabil în timpul fiecărei intervenții!
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016