Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS » BASTOANE

Pret:
88.00 Lei
72.00 Lei
Comanda acest produs
Baston ortopedic cu 3 picioare
Pret:
96.00 Lei
78.00 Lei
Comanda acest produs
Baston ortopedic cu 4 picioare

Bastoane


Categoria aceasta de produse este pentru bastoane ortopedice, care sunt recomandate persoanelor care au nevoie de un sprijin suplimentar în timpul activităților zilnice, fie că vorbim de o nevoie temporară sau de lungă durată, ca de exemplu persoanele în vârstă.

Această gamă largă de bastoane ortopedice este concepută pentru a se adapta perfect nevoilor individuale ale fiecărui utilizator, asigurând nu doar suport și stabilitate, ci și confort pe durata utilizării. Fie că aveți nevoie de un baston simplu pentru sprijin ocazional sau de un model mai avansat, cu trei sau patru picioare, pentru o stabilitate îmbunătățită, fiecare baston din oferta noastră este fabricat din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și fiabilitate.
La noi puteți găsi baston ortopedic simplu, până la baston ortopedic cu 3 picioare și baston ortopedic cu 4 picioare.

Bastoanele cu trei și patru picioare sunt ideale pentru persoanele care caută un echilibru superior și siguranță sporită în timpul deplasării, oferind o bază largă de sprijin care minimizează riscul de alunecare sau cădere. Pe de altă parte, bastonul ortopedic simplu este ușor și versatil, perfect pentru cei care au nevoie de un ajutor ușor de manevrat în diverse situații.

Red Ortopedic Med vă oferă o gamă diversificată de produse medicale la preț foarte bun.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016