Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INGRIJIRE LA DOMICILIU » CONSUMABILE MEDICALE SI ACCESORII » ACCESORII AJUTATOARE

Pret:
30.00 Lei
Comanda acest produs
Plosca urinara unisex
Pret:
40.00 Lei
Accesorii ajutatoare

În categoria noastră de Accesorii ajutătoare, vă oferim o varietate de dispozitive ingenioase care au ca scop să vă facă viața mai ușoară și mai confortabilă. Aceste accesorii sunt concepute special pentru a sprijini și a facilita activitățile zilnice ale clienților noștri, indiferent de vârstă sau de capacități fizice. Fie că aveți nevoie de ajutor în gestionarea nevoilor fiziologice, în ridicarea și manipularea obiectelor sau în îngrijirea personală, gama noastră de accesorii ajutătoare vă oferă soluții practice și eficiente. Fiecare dispozitiv este proiectat pentru a asigura confortul, siguranța și independența utilizatorului, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții. Alegeți calitatea și încrederea cu accesoriile ajutătoare disponibile în magazinul nostru și redobândiți libertatea de mișcare și autonomia în activitățile de zi cu zi.

Plosca Urinară pentru Bărbați și Femei
Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în utilizarea toaletelor convenționale sau în gestionarea nevoilor fiziologice, oferim o selecție de plosci urinare ergonomice și discrete, adaptate atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceste dispozitive asigură confort și siguranță, permițând utilizatorilor să își gestioneze nevoile într-un mod comod și discret, indiferent de mediul în care se află.

Clește pentru Ridicat Obiecte
Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în manipularea sau ridicarea obiectelor din cauza unor probleme de mobilitate sau dureri cronice, oferim clești specializați pentru ridicarea obiectelor. Aceste dispozitive sunt proiectate ergonomic și facilitează prinderea și manipularea obiectelor de diferite forme și dimensiuni, permițând utilizatorilor să își desfășoare activitățile zilnice cu mai multă independență și confort.

Încălțător Pantofi
Pentru cei care întâmpină dificultăți în încălțarea sau scoaterea pantofilor din cauza problemelor de flexibilitate a membrelor inferioare sau a durerilor articulare, oferim încălțătoare de pantofi ușor de utilizat. Aceste dispozitive simplifică procesul de încălțare și scoatere a pantofilor, reducând efortul și disconfortul asociat, și permitând utilizatorilor să își îngrijească picioarele în mod eficient și fără ajutor suplimentar.

Accesoriu Tip Bancă pentru Cadă
Pentru cei care caută o soluție sigură și comodă pentru a facilita baia zilnică, oferim un accesoriu tip bancă pentru cadă. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a oferi suport și stabilitate în timpul dușului sau al băii, permițând utilizatorilor să se relaxeze și să se întrețină într-un mediu sigur și confortabil.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016