Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» ARTICOLE SPORTIVE

Articole Sportive pentru Prevenție și Recuperare


La Red Ortopedic Med vă punem la dispoziție și articole sportive. Fiecare atlet, indiferent de nivelul său, are nevoie de echipamentul adecvat pentru a-și maximiza performanța și pentru a se asigura că este protejat împotriva accidentărilor. Magazinul nostru conține și articole sportive care vin în întâmpinarea acestor necesități cu o gamă variată de produse, de la accesorii sport acasa, până la echipamente specifice pentru culturism, crossfit, handbal, sau orice alt sport care solicită corpul la maximum, indiferent că este vorba de recuperare sau prevenție.

Printre produsele noastre se numără ortezele de protecție, concepute special pentru a oferi suport și a preveni accidentările atunci când faci sport. Acestea includ pritecții pentru deget, cot, umar, glezna, gamba, genunchi, și coapsa, toate alese astfel încât să permită libertatea de mișcare necesară practicării sporturilor favorite. Nu numai că aceste orteze sunt esențiale pentru protecția sportivilor, dar sunt și accesibile, făcându-le o alegere excelentă pentru cei care caută articole sport ieftine.

Pentru cei pasionați de fitness sau gimnastica, magazinul nostru online articole sportive oferă mingi de gimnastică, alături de o gamă largă de accesorii sportive fitness care sunt perfecte pentru antrenamentele acasă sau la sala de forță. Avem în stoc accesorii pentru sala de forta, accesorii culturism, și accesori pentru sport, toate concepute pentru a îmbunătăți performanța și pentru a oferi protecția necesară în timpul exercițiilor intense.

Nu în ultimul rând, magazinul nostru se adresează și sportivilor de volei, baschet, snowboard, alergare sau handbal, oferind genunchiere sport care sunt esențiale pentru protecția genunchilor. Sunt ideale atât pentru bărbați, cât și pentru femei, oferind protecție și suport fără a împiedica mobilitatea.

Oferim o selecție vastă de produse pentru suport în timpul activităților sportive, de la articole sportive femei si bărbați pentru toate nevoile și bugetele.

În categoria noastră de produse, găsiți o varietate largă de opțiuni pentru articole sportive barbati, articole sport dama, protectii sport, protectie sport

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016