Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU INFERIOR » GLEZNA-PICIOR

Pret:
90.00 Lei
65.00 Lei
Comanda acest produs
Talonete pentru calcai din silicon
Pret:
100.00 Lei
85.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza pentru protectia gipsului
Pret:
1200.00 Lei
930.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza descarcare picior WALK

 

Orteze Glezna și Glezniere


În această categorie de produse găsiți orteze gleznă (orteza fixa glezna) pentru stabilizarea gleznei în timpul activităților sportive, orteze gleznă pentru entorsă, pentru recuperare posttraumatică și postchirurgicală, fracturi stabile sau stabilizate chirurgical, boli ale articulației gleznei sau pentru prevenție.

Din experiența noastră de-a lungul anilor, vă putem spune că orteza de gleznă poate fi de mai multe tipuri, în funcție de necesitățile pacientului, de la gleznieră medicală, orteza tendonului lui Ahile la orteza fixă de gleznă (orteza gleznă walker - orteza tip walker) și chiar orteza gleznă mobilă.

Gleznierele sunt de obicei dintr-un material textil care pot prezenta și atele laterale din silicon pentru a stabiliza articulația gleznei. Orteza fixă gleznă, cunoscută și ca orteza gleznă aircast sau walker, înlocuiește ghipsul și este recomandată în cazul pacienților care au afecțiuni mai grave la nivelul piciorului, precum entorse, luxații și fracturi. Orteza de gleznă mobilă este recomandată pacienților cu afecțiuni mai grave la nivelul piciorului, dar au nevoie să țină piciorul la un anumit unghi, în funcție de recomandarea medicului.

Ortezele pentru gleznă sunt dispozitive medicale esențiale pentru cei care suferă de diverse afecțiuni ale gleznei sau piciorului. Indiferent dacă aveți nevoie de suport suplimentar pentru recuperare sau pentru a preveni leziunile, există o varietate de opțiuni disponibile pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, precum ar fi orteza elastica glezna, orteza fixa de glezna, orteza glezna aircast, orteza glezna mobila, orteza glezna reglabila,orteza tip walker, orteza glezna walker si multe alte orteze pentru diferite afectiuni ale corpului.

Atela pentru gleznă oferă suport stabil și protecție pentru gleznă, reducând riscul de leziuni suplimentare și promovând vindecarea eficientă. Ortezele elastice pentru gleznă oferă un grad suplimentar de confort și mobilitate, permițând în același timp o gamă completă de mișcare pentru activități zilnice.

Ortezele tip walker pot fi orteza glezna fixa sau orteza mobila glezna (orteza glezna reglabila, orteza mobila glezna), sunt ideale pentru cei care necesită un nivel mai ridicat de stabilitate și suport pentru gleznă și picior. Aceste dispozitive oferă protecție extinsă și restricționează mișcarea gleznei pentru a facilita vindecarea și recuperarea.

Indiferent de tipul de orteze pentru gleznă de care aveți nevoie, este esențial să consultați un profesionist medical pentru a determina ce opțiune este cea mai potrivită pentru situația dumneavoastră specifică. O îngrijire corespunzătoare și utilizarea corectă a ortezei pot contribui semnificativ la confortul și recuperarea dumneavoastră generală.

La Red Ortopedic Med ne propunem să vă oferim soluția de care aveți nevoie, distribuind orteze gleznă picior de cea mai înaltă calitate la preț accesibil. La noi gasesti orteza glezna la pret bun.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016