Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

RED ORTOPEDIC MED.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind butonul "Termeni si conditii".

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea RED ORTOPEDIC MED SRL,. Site-ul este gazduit de serverele companiei RED ORTOPEDIC MED SRL. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de RED ORTOPEDIC MED SRL ne cerem scuze. Intregul continut al site-ului RED ORTOPEDIC MED.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea RED ORTOPEDIC MED SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul RED ORTOPEDIC MED SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE

RED ORTOPEDIC MED.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii RED ORTOPEDIC MED SRL, fara acordul scris al acesteia.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care RED ORTOPEDIC MED.ro isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita (electronic sau telefonic) de catre client, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre RED ORTOPEDIC MED.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea RED ORTOPEDIC MED.ro catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. RED ORTOPEDIC MED.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare contractuala.

Pentru motive justificate, RED ORTOPEDIC MED.ro isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea produselor din comanda. Daca se intervine la modificarea cantitatii produselor din comanda, RED ORTOPEDIC MED.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. RED ORTOPEDIC MED.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. RED ORTOPEDIC MED.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii RED ORTOPEDIC MED SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii RED ORTOPEDIC MED SRL si afiliatilor/asociatilor sai, sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. RED ORTOPEDIC MED.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului RED ORTOPEDIC MED.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. RED ORTOPEDIC MED.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI

Societatea RED ORTOPEDIC MED SRL are contracte de revanzare (reseller) cu reprezentanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. In legatura cu produsele (calitate, autenticitatea marcii), precum si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

PROMOTII SI CONCURSURI

RED ORTOPEDIC MED.ro isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. RED ORTOPEDIC MED.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

LEGATURI/LINK-URI

RED ORTOPEDIC MED.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Societatea RED ORTOPEDIC MED SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul RED ORTOPEDIC MED.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

Societatea RED ORTOPEDIC MED SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Echipa RED ORTOPEDIC MED.ro nu va fi raspunzatoare pentru: - orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site; - orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi; Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, RED ORTOPEDIC MED.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.) RED ORTOPEDIC MED.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, RED ORTOPEDIC MED.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea RED ORTOPEDIC MED SRL pentru respectiva comanda. RED ORTOPEDIC MED.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta RED ORTOPEDIC MED.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta.

Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea RED ORTOPEDIC MED SRL, dar nu si alte despagubiri. RED ORTOPEDIC MED.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii RED ORTOPEDIC MED SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societatea RED ORTOPEDIC MED SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii RED ORTOPEDIC MED SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

GRESELI DE TIPARIRE

Societatea RED ORTOPEDIC MED SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

PRETURI

Preturile afisate pe acest site sunt valabile doar pentru comenzile plasate online sau telefonic. Preturile afisate sunt oferte speciale valabile doar pentru persoanele fizice sau firmele care achita contravaloarea comenzii in sistem ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul pana cel tarziu in momentul livrarii produselor. Preturile afisate nu sunt valabile pentru persoanele fizice sau firmele care achita contravaloarea comenzii la termen sau in baza contractelor comerciale.

RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos si expediat produsul catre SC RED ORTOPEDIC MED SRL cel tarziu in a 14-a zi lucratoare de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele/expedierile completate/efectuate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.
In cazul in care au fost  mai multe produse de acelasi fel, se accepta un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen  de maxim 14 zile de la cumpararea lor, in urmatoarele conditii:

- produsul sa aiba ambalajul, etichetele si acesoriile intacte;

- produsul sa nu prezinte urme de asamblare;

- etichetele de identificare nu sunt deteriorate;

- produsul sa nu prezinte semne de utilizare.

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului, recomandam evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon, e-mail pentru stabilirea detaliilor in ceea ce priveste returnarea acestuia.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele cazuri (nu se accepta returnarea si nu se ramburseaza ):produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator; (de exemplu - perna antiescare, perna hemoroizi, perna de picioare - perna reflux gastric, ciorapii elastici compresivi, saltea antiescara;)


Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.


 

PRODUSE CARE NECESITĂ TRANSPORT SPECIAL


În cazul produselor care necesită transport special (volum) prețul transportului nu este inclus, acesta fiind stabilit la momentul efectuării comenzii.

Dacă se solicita retur, clientul va suporta costurile de transport tur-retur.

Puteți să returnați produsele cumpărate de pe site-ul nostru în termen de maxim 14 zile de la cumpărarea lor, în următoarele condiții:

- produsul să aibă ambalajul, etichetele și acesoriile intacte;

- produsul să nu prezinte urme de asamblare;

- etichetele de identificare nu sunt deteriorate;

- produsul să nu prezinte semne de utilizare.

Dacă produsul nu corespunde cerințelor clientului, recomandăm evitarea utilizării și montării lui.

În cazul refuzării produsului, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon, e-mail pentru stabilirea detaliilor în ceea ce privește returnarea acestuia.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.


 

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. RED ORTOPEDIC MED.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@redortopedicmed.ro

CONDITII LEGALE

Site-ul RED ORTOPEDIC MED.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre societatea RED ORTOPEDIC MED SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri, constituie proprietatea autorilor, restul constituie proprietatea site-ului RED ORTOPEDIC MED.ro
 
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016