Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE PE MASURA INDIVIDUALA » ORTEZE PENTRU MEMBRUL INFERIOR

Orteza pe masura individuala pentru membrul inferior

Ortezele pe măsură individuală pentru membrul inferior sunt dispozitive ortopedice special concepute pentru a oferi suport, stabilitate și aliniere corectă a articulațiilor și a structurilor osoase din zona membrelor inferioare. Acestea reprezintă un aspect esențial în îngrijirea pacienților cu diverse afecțiuni sau leziuni ale membrelor inferioare, precum și în procesul de recuperare după traumatisme sau intervenții chirurgicale.

Ortezele personalizate sunt realizate luând în considerare anatomia unică a fiecărui pacient și necesitățile specifice ale condiției sale medicale.

Ortezele pe măsură individuală pentru membrelor inferioare sunt realizate cu atenție la detalii și sunt adaptate pentru a asigura un confort optim, o funcționalitate adecvată și o potrivire precisă. Aceste dispozitive contribuie la îmbunătățirea mobilității, a stabilității și a calității vieții pentru pacienții care suferă de diverse afecțiuni ale membrelor inferioare. De asemenea, ele joacă un rol esențial în procesul de recuperare și reabilitare, facilitând progresul către o recuperare completă și o reintegrare în activitățile zilnice și sportive.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016