Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE

Dispozitive Medicale pentru Recuperare

La Red Ortopedic Med poți alege din gama noastră variată de produse medicale, de la orteze standard pentru membrul superior, membrul inferior, spate, abdomen și zona inghinal până la orteze pe măsură individuală, proteze externe de sân și susținători plantari personalizați si chiar proteze pentru membrul superios si inferior.

Facem tot posibilul să oferim produse pentru toate nevoile clienților noștri și oferim transport prin curierat rapid pentru o experiență cât mai plăcută și eficientă pe site-ul nostru.

Pentru noi, satisfacția clienților este pe primul loc, și de aceea ne străduim să răspundem tuturor întrebărilor și solicitărilor în cel mai scurt timp posibil. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a naviga pe site-ul nostru sau dacă ai întrebări specifice despre un anumit produs, echipa noastră de suport este întotdeauna disponibilă și gata să te asiste.

Înțelegem că recuperarea poate reprezenta un proces lung și adesea dificil, iar din acest motiv produsele noastre sunt proiectate să ofere nu numai suportul fizic necesar, dar și confortul și încrederea de care ai nevoie pentru a face față provocărilor recuperării. Îți mulțumim că ai ales Red Ortopedic Med și suntem aici pentru a te susține pe tot parcursul călătoriei tale către recuperare.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016