Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» APARATURA MEDICALA

» APARATURA MEDICALA

Pret:
4400.00 Lei
3700.00 Lei
Comanda acest produs
Lampa bactericida UV profesionala
Descoperă gama completă de Aparatură Medicală, concepută pentru a satisface diversele nevoi ale cabinetelor medicale și ale pacienților. De la tensiometre precise și termometre digitale la electrostimulatoare avansate și aparate de masaj terapeutic, suntem aici pentru a furniza echipamente de încredere care să asigure îngrijirea și diagnosticul eficient al pacienților.

Cu o varietate de produse esențiale, inclusiv pulsoximetre pentru monitorizarea nivelului de oxigen în sânge, glucometre pentru gestionarea diabetului, aparate aerosoli pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii și stetoscoape de înaltă calitate pentru auscultarea precisă a sunetelor cardiace și pulmonare, avem tot ceea ce este necesar pentru a susține practici medicale profesioniste.

De la negatoscoape pentru examenele oftalmologice la aparate pentru oxigenoterapie pentru susținerea pacienților cu probleme respiratorii, fiecare echipament este selectat cu atenție pentru a asigura performanțe excelente și rezultate fiabile. În plus, oferim și instrumentar diagnostic specializat, precum dermatoscoape, otoscopuri și tensiometre manuale, pentru o evaluare precisă și detaliată a stării de sănătate a pacienților.

Indiferent de specialitatea medicală sau de nevoile individuale ale cabinetului dvs., echipamentele noastre medicale de încredere vă vor ajuta să oferiți îngrijire de calitate și să realizați diagnosticuri precise în fiecare situație. Alegeți calitatea și fiabilitatea pentru a asigura succesul și satisfacția în practica medicală zilnică.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016