Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE PE MASURA INDIVIDUALA » ORTEZE PENTRU COLOANA VERTEBRALA

Orteze pe masura individuala pentru coloana sunt realizate în mod special pentru a se potrivi perfect anatomiei și necesităților unice ale fiecărui pacient. Procesul de confectionare al ortezei implică evaluarea atentă a coloanei vertebrale a pacientului de către un specialist calificat. Pe baza acestor evaluări și a diagnosticului specific al pacientului, se creează un plan de tratament personalizat, care poate include utilizarea unei orteze pentru coloana vertebrală.

Ortezele personalizate pentru coloana vertebrală sunt proiectate pentru a oferi un sustinerea necesara coloanei și pentru a corecta orice deviații sau probleme structurale ale coloanei vertebrale. Ele pot fi realizate din materiale durabile, dar flexibile, care permit o mișcare confortabilă a pacientului, în timp ce furnizează suport și stabilizare în zonele necesare.

Beneficiile principale ale ortezei personalizate pentru coloana vertebrală includ: stabilitate, corectie posturala, reducerea durerii si recuperarea. 

Este important de subliniat că utilizarea unei orteze pentru coloana vertebrală personalizate ar trebui să fie întotdeauna însoțită de consultul și supravegherea unui profesionist medical specializat, pentru a asigura o ajustare corectă și pentru a obține rezultatele terapeutice dorite.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016