Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INGRIJIRE LA DOMICILIU » GIMNASTICA MEDICALA

Pret:
35.00 Lei
Comanda acest produs
Minge pentru recuperare
Pret:
150.00 Lei
Comanda acest produs
Minge medicala tip aluna
Pret:
950.00 Lei
650.00 Lei
Comanda acest produs
Pedalier electric pentru reabilitare
Vă punem la dispoziție o gama diversificată de echipamente pentru gimnastică medicală, concepute să faciliteze recuperarea și să sprijine sănătatea și bunăstarea ta. Indiferent dacă ai nevoie de mingi ortopedice pentru recuperare, saltele pentru masaj și presopunctură sau pedaliere pentru exerciții de recuperare, suntem aici pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești mobilitatea și să-ți refaci forțele.

Mingile ortopedice pentru recuperare oferă un suport excelent pentru exerciții de întărire și stabilizare, contribuind la restabilirea funcției și flexibilității musculare. Saltelele pentru masaj și presopunctură sunt concepute pentru a stimula circulația sângelui și pentru a reduce tensiunea musculară, oferind o relaxare profundă și o recuperare eficientă. Pedalierele pentru recuperare sunt ideale pentru exerciții de reabilitare a membrelor inferioare, îmbunătățind forța și rezistența musculară într-un mod sigur și controlat.

Indiferent de obiectivul tău în ceea ce privește gimnastica medicală, gama noastră de echipamente îți oferă soluțiile potrivite pentru a-ți atinge scopurile de recuperare și pentru a-ți menține sănătatea și vitalitatea. Descoperă acum opțiunile noastre și investește în propria ta bunăstare!
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016