Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» ARTICOLE SPORTIVE » GIMNASTICA

Pret:
35.00 Lei
Comanda acest produs
Minge pentru recuperare
Pret:
150.00 Lei
Comanda acest produs
Minge medicala tip aluna
Articole de Gimnastică

În lumea dinamică a gimnasticii și fitnessului, echipamentul adecvat poate face diferența în performanța și siguranța antrenamentelor tale. Categoria noastră de Articole Gimnastică este proiectată să răspundă nevoilor sportivilor de toate nivelurile, oferind produse de înaltă calitate, durabile și versatile.

Covor pentru Gimnastică: Elementul esențial în orice rutină de exerciții, covorul nostru pentru gimnastică oferă amortizarea și suportul necesar pentru o varietate largă de mișcări. Fabricat din materiale de înaltă calitate, este proiectat să reziste la uzură și să asigure o aderență optimă, prevenind alunecările și accidentările.

Mingi de Gimnastică: Versatile și eficiente, mingile noastre de gimnastică sunt un instrument excelent pentru îmbunătățirea echilibrului, coordonării și forței. Disponibile în diferite dimensiuni și greutăți, sunt perfecte pentru exerciții de tonifiere, pilates sau yoga, oferind un antrenament complet al corpului.

Pedalier: Ideal pentru antrenamentele de acasă sau la birou, pedalierul nostru este soluția perfectă pentru a menține activitatea fizică în rutina zilnică. Ușor de utilizat și ajustabil, este un excelent instrument pentru întărirea musculaturii picioarelor și îmbunătățirea circulației sângelui, fără a necesita mult spațiu pentru depozitare.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016