Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU SUPERIOR » UMAR

Pret:
132.00 Lei
100.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza pentru umar din neopren
Pret:
170.00 Lei
130.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de imobilizare umar-brat

Orteze pentru umar


Avem o gama variată de orteze umăr, proiectate pentru a oferi susținere și confort în procesul de recuperare și prevenire a leziunilor. Indiferent de necesitățile tale specifice, oferim orteza umar stang, orteza umar drept, orteza elastica pentru umar si multe altele. Ortezele pentru umar vi le punem la dispozitie la preturi foarte accesibile.

Avem pe stoc diferite modele de orteze pentru umar, de la ortezele de umăr clavicula pana la orteze pentru abductia umarului, ai de ales dintr-o gama diversificata de produse.

Descoperă gama noastră de orteze pentru umăr, proiectate pentru a oferi suport și confort în procesul de recuperare și prevenire a leziunilor, special concepute pentru a se potrivi anatomiei tale și pentru a îmbunătăți stabilitatea și funcționalitatea umărului. 

Montarea ortezei pentru umăr este simplă și eficientă, asigurând sprijin optim în timpul procesului de recuperare. Prețurile noastre accesibile pentru ortezele de umăr asigură o soluție eficientă pentru oricine caută să își protejeze sau să își mențină sănătatea umărului.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016