Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU INFERIOR » GENUNCHI

Pret:
240.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de genunchi fixa
Pret:
1200.00 Lei
930.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza descarcare picior WALK

Orteze Genunchi și Genunchiere


Această categorie de produse este dedicată ortezelor pentru genunchi, care sunt recomandate persoanelor care prezintă afecțiuni ligamentare, se recuperează după diferite afecțiuni ale articulației genunchiului, entorse ușoare sau mai grave, gonartroză, instabilitatea articulației genunchiului, rupturi ligamentare și recuperare postoperatorie.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse în această categorie de orteze genunchi. Aveți de ales de la genunchiere ortopedice simple din material textil pentru o susținere suplimentară a genunchiului, orteza genunchi cu silicon, care dispune de atele laterale din silicon pentru o susținere și mai bună, orteza genunchi fixă care blochează piciorul într-o anumită poziție și chiar orteza genunchi reglabilă care poate bloca membrul inferior la un anumit unghi sau poate limita gradele de mișcare ale acestuia. Ortezele fixe și ortezele mobile cu articulații înlocuiesc aparatul ghipsat, oferind confort și o experiență mai bună în perioada de recuperare.

Descoperiți o gamă variată de orteze pentru genunchi, concepute pentru a oferi suport și stabilitate în cazul unei game diverse de afecțiuni și leziuni. De la ortezele pentru ligamentele încrucișate la cele pentru rotulă, găsiți soluții adaptate nevoilor dvs. Ortezele noastre pentru genunchi sunt realizate pentru confort și funcționalitate, oferind suport adecvat în timpul activităților zilnice sau a recuperării după o vătămare.

Optați pentru ortezele reglabile pentru a asigura potrivirea perfectă și pentru a adapta nivelul de compresie conform necesităților dvs. De la ortezele cu tije metalice, care oferă stabilitate suplimentară, la cele cu balamale pentru o gamă completă de mișcare, vă punem la dispoziție produse variate, care se potrivesc fiecărei situații. Indiferent dacă aveți nevoie de imobilizare sau de suport mobil, găsiți orteza ideală pentru genunchiul dvs. în gama noastră diversificată.

Beneficiați de tehnologia avansată și de materialele durabile pentru a vă recăpăta mobilitatea și confortul în timpul recuperării. Fiind o soluție eficientă pentru îmbunătățirea stării dvs. de sănătate, ortezele pentru genunchi vă ajută să vă reluați activitățile zilnice fără disconfort sau durere. Alegeți calitatea și suportul optim pentru genunchiul dvs. cu gama noastră de orteze ortopedice, concepute pentru a vă oferi confort și siguranță în fiecare mișcare.

La Red Ortopedic Med vă punem la dispoziție cele mai bune orteze genunchi la preț foarte accesibil, oferindu-vă un serviciu de calitate pentru a avea o experiență cât mai plăcută și simplă. La noi găsiți marea majoritate a ortezelor de genunchi, de la genunchiera ligamente încrucișate, până la orteza rotulă și orteza genunchi gonartroză.


spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016