Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » INGHINAL

Pret:
165.00 Lei
Comanda acest produs
Lenjerie pentru hernie

Orteze Inghinale / Suspensori si Lenjerie pentru Hernie


În această categorie de produse poți vedea toată gama noastră de orteze pentru zona inginală, care sunt recomandate în cazuri de hernie inghinală.

La noi găsesti produsul ideal pentru hernia inghinală, unde fiecare produs este creat să ofere alinare și suport acolo unde este mai necesar. Avem orteze pentru hernia inghinală, care se potrivesc perfect nevoilor tale, fie că este vorba despre hernie pe partea dreaptă sau stângă. Pentru confort zilnic și suport discret, avem suspensori medicali pentru bărbați și specifice pentru hernie inghinală, concepute să minimizeze disconfortul și să ajute în procesul de recuperare.

Pentru cei care caută o soluție mai integrată, oferim boxeri cu suspensor și chiloți special concepuți pentru hernie, disponibili în diverse stiluri, inclusiv cu opțiuni. Aceste soluții de lenjerie intimă sunt ideale pentru suport zilnic, asigurând confortul necesar fără a sacrifica eficiența.

Pentru un sprijin suplimentar, braul pentru hernie inghinală și hamurile pentru hernie oferă o fixare sigură, fiind soluții excelente pentru cei care caută o stabilizare extra în timpul activităților zilnice. Nu în ultimul rând, gama noastră include și suspensori pentru bărbați, atât pentru uz medical cât și pentru confort zilnic, asigurând că fiecare bărbat găsește produsul potrivit nevoilor sale.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016