Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS

Explorați Diversitatea Dispozitivelor de Mers: Carje, Bastoane, Cadre de Mers și Scaune cu Rotile


Descoperiți o gamă completă de soluții pentru mobilitatea personalizată. De la carje la scaune cu rotile, oferim dispozitive de mers concepute pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor. Alegeți confortul și siguranța pentru fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră cu dispozitive de înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale.

Fie că vă recuperați după o intervenție chirurgicală, aveți nevoie de suport suplimentar pentru echilibru sau căutați o soluție pe termen lung pentru deplasare, colecția noastră este proiectată să ofere fiecărei persoane libertatea și independența de care are nevoie. Carjele noastre sunt ușoare și durabile, oferind stabilitate și confort. Bastoanele vin într-o varietate de stiluri, de la modele clasice la cele pliabile, toate cu mânere ergonomice pentru o prindere sigură. Cadrele de mers asigură suportul necesar pentru cei care necesită o bază mai largă de susținere, fiind ușor de manevrat în orice spațiu de locuit.

Pentru cei care necesită o soluție mai cuprinzătoare, scaunele noastre cu rotile sunt proiectate pentru a oferi maximul de confort și manevrabilitate. De la modelele ușoare și pliabile, perfecte pentru călătorii, la scaune robuste, destinate utilizării pe termen lung, fiecare scaun este adaptat pentru a îmbunătăți experiența de mobilitate a utilizatorului.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016