Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE PE MASURA INDIVIDUALA » ORTEZE PENTRU MEMBRUL SUPERIOR

Orteze pentru Membrul Superior: Suport și Recuperare Eficientă


Descoperă gama noastră de Orteze pentru Membrul Superior, esențiale pentru recuperarea și susținerea eficientă a articulației cotului. Fie că ai suferit o leziune recentă sau te recuperezi după o intervenție chirurgicală, selecția noastră de orteze de cot fixe și mobile este proiectată pentru a oferi suportul necesar fiecărui pacient.

Orteze de Cot Fixe: Concepute pentru a asigura o imobilizare totală, ortezele fixe pentru cot sunt recomandate în fazele inițiale ale recuperării. Ele sunt ideale pentru tratamentul fracturilor, luxațiilor sau pentru perioadele post-operatorii, când restricționarea mișcării este crucială. Aceste dispozitive de suport sunt fabricate din materiale durabile, rigide sau semi-rigide, care oferă protecția și stabilitatea necesare pentru o vindecare optimă.

Orteze de Cot Mobile: Pentru cei în etapele avansate ale recuperării, oferim orteze de cot mobile, proiectate să suporte și să protejeze cotul, permițând totodată o anumită gamă de mișcare. Aceste orteze sunt ideale pentru a facilita recuperarea flexibilității și a forței, fără a compromite procesul de vindecare. Ajustabile și confecționate din materiale flexibile, ortezele mobile sunt esențiale pentru managementul eficient al tendinitelor, artritei sau în perioada de tranziție post-imobilizare.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016