Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS » CARUCIOARE ELECTRICE

Carucioare Electrice: Mobilitate Avansată pentru Oameni cu Dizabilități


Carucioarele electrice va asigura libertate de mișcare, acestea fiind special concepute pentru a oferi independență și confort persoanelor cu dizabilități.

Puteti alege intre fotoliu rulant electric si scuterul electric, pe care vi le punem la dispozitie la preturi competitive. In functie de nevoile specifice pe care le aveti, oricare dintre aceste doua le alegeti, va vor face deplasarea mult mai placuta si activitatiile zilnice mult mai usoare.

La fel ca si celelalte produse pe care le avem, acestea sunt variante foarte fiabile, cu specificatii tehnice de ultima generatie si cu o varietate mare de reglaje.

Fotoliile rulante electrice sunt ideale pentru cei care preferă confortul și stabilitatea oferite de un scaun cu roți motorizat. Acestea sunt echipate cu motoare electrice și sisteme de control intuitiv, permițând utilizatorilor să se deplaseze fără efort și să gestioneze cu ușurință direcția și viteza de deplasare.

Pe de altă parte, scuterele electrice sunt potrivite pentru cei care doresc o soluție mai versatilă și rapidă pentru mobilitate. Aceste vehicule compacte și agile oferă o gamă largă de caracteristici tehnice și sunt proiectate pentru a se deplasa pe diverse tipuri de teren.

Alegeți tehnologia avansată și designurile ergonomice pentru a transforma fiecare zi într-o călătorie plină de facilități și bucurii.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016