Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» UNIFORME SI SABOTI MEDICALI » SABOTI MEDICALI

Pret:
150.00 Lei
120.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali autoclavabili Italy
Pret:
195.00 Lei
170.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 100 alb - dama
Pret:
195.00 Lei
170.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 100 negru - dama
Pret:
195.00 Lei
170.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 100 perla - dama
Pret:
200.00 Lei
180.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 161 alb - dama
Pret:
200.00 Lei
180.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 161 perla - dama
Pret:
200.00 Lei
180.00 Lei
Comanda acest produs
Saboti medicali Leon 161 rosu - dama
1 2 3

Saboti medicali


Vă punem la dispozitie o gamă diversificată de încălțăminte medicală, inclusiv saboti medicali, papuci medicali și pantofi ortopedici, special concepuți pentru a oferi confort și susținere în mediul medical și nu numai. Cu o varietate de opțiuni disponibile, inclusiv saboti medicinali dama și saboti medicali barbati, papuci medicali dama și papuci medicinali barbati, vei găsi cu ușurință perechea perfectă pentru nevoile tale. 

Indiferent dacă ai nevoie de saboti medicali ortopedici, papuci medicinali din spuma sau pantofi medicali femei, avem produse pentru toate preferințele și cerințele tale. Fabricați din materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea naturală sau siliconul, sabotii noștri medicali oferă durabilitate și confort pe termen lung. 

Cu opțiuni precum saboti medicali autoclavabili sau saboti medicinali cu talpa ortopedica, poți fi sigur că vei găsi exact ceea ce cauți. În plus, pentru o notă de stil, explorează sabotii medicinali colorați sau sabotii cu motive florale. Indiferent de preferințele tale, vei găsi în colecția noastră de încălțăminte medicală opțiuni de calitate, concepute pentru a-ți îmbunătăți confortul și mobilitatea în orice mediu.

Saboti Medicali: Confort și Sănătate pentru Picioarele Tale


Sabotii medicali sunt esențiali pentru confortul și sănătatea picioarelor în mediul medical și nu numai. Cu o gamă variată de opțiuni, de la saboti din silicon la cei din piele, acestea sunt proiectate pentru a oferi suport și confort maxim în timpul orelor lungi de stat în picioare sau de mers pe distanțe lungi.

Varietate și Confort Personalizat


Indiferent dacă esti in căutarea unor saboti medicali pentru dama sau pentru barbati, avem o gamă largă de opțiuni pentru toate preferințele și nevoile. De la saboti anatomici, care urmează forma piciorului, la cei cu masaj la talpa pentru a stimula circulația sângelui, veți găsi exact ceea ce căutați pentru a vă menține picioarele confortabile și sănătoase.

Calitate și Durabilitate


Sabotii medicali sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, precum piele naturală, silicon sau cauciuc, pentru a asigura durabilitate și confort pe termen lung. Cu opțiuni autoclavabile pentru o igienă sporită și o gamă de culori și modele, puteți găsi cu ușurință perechea perfectă pentru a se potrivi stilului și nevoilor dumneavoastră.

Confortul Pacienților și Profesioniștilor Medicali


Indiferent dacă sunteți asistent medical, personal de îngrijire sau pacient, sabotii medicali sunt esențiali pentru a vă menține confortul și sănătatea picioarelor în timpul orelor lungi de lucru sau de odihnă. Cu opțiuni de ventilare pentru perioadele calde de vară și un design ergonomic pentru a reduce oboseala picioarelor, acești saboti sunt alegerea perfectă pentru oricine caută un confort deosebit în fiecare pas.

Alegeți Calitatea și Confortul cu Sabotii Medicali Potriviți pentru Dumneavoastră!


Indiferent dacă sunteți în căutarea unor saboti medicali pentru spital, clinică sau pur și simplu pentru utilizare personală, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de opțiuni pentru a vă satisface nevoile. Descoperiți confortul și calitatea în fiecare pas cu sabotii medicali potriviți pentru dumneavoastră și picioarele dumneavoastră.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016