Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INGRIJIRE LA DOMICILIU » CONSUMABILE MEDICALE SI ACCESORII

Consumabile medicale si accesorii

Consumabilele medicale și accesoriile sunt elemente esențiale în gestionarea eficientă a igienei și siguranței în mediul medical și de îngrijire la domiciliu. Gama noastră cuprinzătoare de produse îți oferă soluții variate și de înaltă calitate pentru a satisface diverse nevoi și cerințe specifice.

Igiena este o preocupare principală în orice mediu medical și de îngrijire la domiciliu, iar produsele noastre pentru igienă te ajută să menții un mediu curat și sigur. De la soluții de curățare și dezinfectare până la șervețele și geluri antibacteriene, avem tot ce ai nevoie pentru a asigura un standard ridicat de igienă în orice moment.

Bonetele sunt accesorii esențiale pentru medici, asistente și alte cadre medicale, oferind protecție împotriva contaminării și menținând un mediu de lucru curat și sigur. Disponibile în diferite dimensiuni și materiale, bonetele noastre sunt confortabile și ușor de utilizat, asigurând o protecție eficientă în timpul intervențiilor medicale.

Măștile de protecție sunt un element cheie în prevenirea transmiterii infecțiilor și în protejarea sănătății atât a personalului medical, cât și a pacienților. Oferim o varietate de măști chirurgicale și măști de protecție respiratorie, concepute pentru a oferi o protecție optimă împotriva particulelor și aerozolilor contaminanți.

Botoșeii și alezele sunt produse esențiale pentru gestionarea igienei și confortului pacienților, în special în cazurile de imobilizare prelungită la pat. Botoșii absorbți ajută la menținerea pielii uscate și curate, reducând riscul de iritații și leziuni cutanate, în timp ce alezele impermeabile protejează saltelele și lenjeria de pat împotriva scurgerilor și pătărilor.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016