Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos si expediat produsul catre SC RED ORTOPEDIC MED SRL cel tarziu in a 14-a zi lucratoare de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele/expedierile completate/efectuate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.
In cazul in care au fost  mai multe produse de acelasi fel, se accepta un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen  de maxim 14 zile de la cumpararea lor, in urmatoarele conditii:

- produsul sa aiba ambalajul, etichetele si acesoriile intacte;

- produsul sa nu prezinte urme de asamblare;

- etichetele de identificare nu sunt deteriorate;

- produsul sa nu prezinte semne de utilizare.

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului, recomandam evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon, e-mail pentru stabilirea detaliilor in ceea ce priveste returnarea acestuia.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele cazuri (nu se accepta returnarea si nu se ramburseaza ):produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator; (de exemplu - perna antiescare, perna hemoroizi, perna de picioare - perna reflux gastric, ciorapii elastici compresivi, saltea antiescara;)


Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.


Click AICI pentru formular retur in forma PDF.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016