Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INGRIJIRE LA DOMICILIU » SCAUNE DE TOALETA

Pret:
950.00 Lei
650.00 Lei
Comanda acest produs
Scaun de toaleta/WC cu roti
Scaun de toaleta

În categoria noastră de Scaune de Toaletă veți găsi o gamă variată de produse concepute special pentru a oferi confort și independență în momentele de necesitate. Indiferent de nevoile dumneavoastră, suntem aici să vă oferim soluții adaptate și eficiente.

Scaunul Toaletă cu Roți este o opțiune ideală pentru cei care caută o combinație între mobilitate și utilitate în baie. Acest scaun cu roți și WC integrat oferă posibilitatea de a vă deplasa în siguranță și confort, eliminând necesitatea transferului între scaun și toaletă.

Confortul și utilitatea într-un singur produs cu gama noastră de scaune de toaletă cu Rotile. Aceste scaune sunt concepute pentru a oferi independență și confort în momentele de zi cu zi, adresându-se celor care se confruntă cu diverse provocări de mobilitate.

Fie că este vorba despre un scaun cu rotile cu WC pliabil, ușor de utilizat și de depozitat în spații restrânse, sau despre un model robust și stabil, adaptat pentru utilizare pe termen lung, avem opțiuni variate pentru a răspunde nevoilor tale specifice. Cu caracteristici precum suportul pentru brațe, spătarul confortabil și roțile durabile, aceste scaune sunt ideale pentru utilizare în interiorul casei sau în afara ei.

Indiferent dacă ai nevoie de un scaun pentru deplasări zilnice sau pentru călătorii mai lungi, Scaunele de Toaletă cu Rotile îți oferă confort și siguranță. Cu designul lor ergonomic și materialele durabile, aceste scaune sunt concepute pentru a-ți ușura viața și a-ți oferi libertatea de a te deplasa fără dificultăți.

Alege să îți îmbunătățești calitatea vieții cu un Scaun de Toaletă cu Rotile, care să te sprijine în fiecare zi în rutina ta zilnică și să-ți ofere independența și confortul de care ai nevoie.

Scaunul cu Roți și WC este conceput pentru a satisface nevoile persoanelor cu mobilitate redusă. Cu designul său practic și ușor de manevrat, acest scaun oferă confort și siguranță în timpul utilizării toaletei.

Scaunul cu Toaletă și Roți combină funcționalitatea unui scaun rulant cu confortul unui scaun de toaletă, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se deplasa independent și de a folosi toaleta în mod confortabil și sigur.

Scaunul handicap cu WC este proiectat pentru a facilita deplasările persoanelor cu dizabilități în baie. Cu roți robuste și un design ergonomic, acest scaun oferă stabilitate și confort în timpul utilizării toaletei.

Indiferent de variantă, scaunul rulant cu WC sau scaunul WC cu roți reprezintă o soluție practică și eficientă pentru cei care își doresc să își mențină independența și confortul în baie.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016