Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» PRODUSE HARTMANN » BENZI TAPING

Benzi Taping - Benzi Kinesiologice

Ești interesat de benzi kinesiologice pentru susținerea și tratamentul afecțiunilor musculare și articulare? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit!

Vă punem la dispozițtie benzi kinesiologice, esențiale pentru susținerea și tratamentul diverselor afecțiuni musculare și articulare. De la benzile kinesiologice și benzile Kinesio Tape, până la benzi taping și banda kinesiologică pentru gleznă, oferim soluții adaptate nevoilor tale specifice. 

Fie că ai nevoie de o bandă kinesiologică pentru umăr, pentru picior sau pentru spate, avem produse care să acopere diversele zone ale corpului. Culorile diferite ale benzilor kinesiologice pot avea semnificații specifice, iar noi suntem aici pentru a-ți oferi informațiile necesare despre semnificația culorilor și modul optim de utilizare.

Folosirea benzilor kinesiologice poate fi un mod eficient de a reduce durerea și inflamația, de a îmbunătăți circulația sângelui și de a sprijini mișcarea naturală a corpului. Acestea pot fi utile într-o varietate de situații, de la recuperarea după o accidentare până la îmbunătățirea performanței sportive.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016