Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » COLOANA VERTEBRALA

Pret:
250.00 Lei
210.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza toraco-lombara, corset Hessing

Orteze Coloană Vertebrală: orteza lombostat, ham corectare postura, corector cifoza


În această categorie de produse pe care v-o punem la dispoziție găsiți orteze pentru coloana vertebrală, care sunt recomandate în cazul în care stați într-o poziție vicioasă, aveți dureri de spate, deformări precum cifoza, suferiți de spondiloză, osteoporoză, hernie de disc, aveți nevoie de un dispozitiv corectare postură postoperator și altele.

Vă punem la dispoziție corector de postură și ham pentru spate drept, dispozitive care vă ajută pentru a corecta poziția vicioasă, ținându-vă spatele într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic. Din experiența noastră, persoanele cele mai predispuse care necesită un corset pentru corectarea coloanei sunt cele care petrec mult timp pe scaun, la munca de birou sau persoanele care stau mult timp în picioare, acestea fiind și persoane care depun mult efort fizic. Dispunem de suport corector pentru spate atât pentru femei, cât și pentru bărbați, acestea fiind unisex. De centură corectare postură pot beneficia atât copii, pentru care avem o variantă specială, cât și variante pentru adulți și oameni în vârstă, în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

De asemenea, pentru persoanele care suferă de dureri și afecțiuni doar în partea lombară, există opțiunea de orteza lombosacrală lombostat, care este foarte bună pentru dureri cronice de spate, spondilită anchilozantă, osteoartrită, hernie de disc și dureri musculare la nivelul lombar.

La Red Ortopedic Med găsiți corector coloana vertebrală pentru toate nevoile și toate categoriile de vârstă, la un preț foarte accesibil pentru toată lumea.

Descoperiți gama noastră variată de orteze pentru coloana vertebrală, proiectate pentru a oferi suport și corectare în diverse condiții. Indiferent dacă căutați o orteza lombostat, un ham de corectare a posturii sau un corector inteligent de postură, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Avem disponibile diverse opțiuni, inclusiv hamuri corectoare pentru postură și lombostate,orteza lombosacrala lombostat centuri lombostat și corsete lombare, toate la prețuri competitive. Indiferent dacă doriți să corectați cocoasa, cifoza sau să îndreptați umerii, produsele noastre sunt concepute pentru a vă oferi suport și confort optim.

Cu caracteristici inteligente și tehnologie avansată, corectoarele noastre de postură sunt perfecte atât pentru adulți, cât și pentru copii. Descoperiți centurile pentru indreptarea umerilor si hamurile corectoare de postură, care vă pot ajuta să vă mențineți o poziție corectă și să vă reduceți disconfortul.

Opiniile clienților noștri sunt importante pentru noi, de aceea vă invităm să citiți și să contribuiți cu părerile despre corsetele lombare și lombostatele noastre. Împreună, putem găsi cea mai bună soluție pentru sănătatea și confortul dumneavoastră spinală.

O gamă variată de orteze pentru coloana vertebrală, perfecte pentru corectarea posturii și susținerea zonei lombare și sacrală. În oferta noastră veți găsi diverse produse, inclusiv lombostate, hamuri de corectare a posturii,orteza lombara lombostat, corset lombar lombostat și centuri lombostat (centura lombostat) toate concepute pentru a oferi confort și stabilitate.

Pentru cei care suferă de dureri lombare sau sacrale, lombostatele noastre sunt soluția ideală. Aceste dispozitive ortopedice oferă suport suplimentar și ajută la alinierea corectă a coloanei vertebrale, contribuind la reducerea disconfortului și a tensiunii musculare. Indiferent dacă aveți nevoie de un lombostat fix sau mobil, suntem aici să vă oferim opțiuni variate pentru nevoile dvs. individuale.

Pentru corectarea poziției incorecte a spatelui sau pentru tratarea cifozei, vă recomandăm hamurile corectoare de postură (corector postura ham). Acestea sunt proiectate pentru a îmbunătăți alinierea coloanei vertebrale și pentru a promova o postură corectă și naturală. Hamurile noastre vin în diferite modele și dimensiuni, inclusiv pentru adulți și copii, astfel încât să puteți găsi cu ușurință soluția potrivită pentru întreaga familie.

Indiferent de necesitățile dvs. ortopedice, suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente și confortabile pentru îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale. Explorați gama noastră de produse și alegeți cea mai potrivită ortează, lombostat spate sau ham de corectare a posturii pentru a vă sprijini un stil de viață activ și sănătos.

Red Ortopedic Med vă oferă o gamă variată de produse specializate pentru sănătatea coloanei vertebrale. De la orteze lombostat și hamuri corectoare de postură, până la centuri lombostat și corectoare de postură pentru copii, avem soluții adaptate pentru toate nevoile. Indiferent dacă suferiți de dureri cronice de spate sau vă doriți să preveniți problemele viitoare ale coloanei vertebrale, produsele noastre vă oferă suportul și stabilitatea necesare pentru un stil de viață activ și fără disconfort.

Cu caracteristici avansate și tehnologie de înaltă calitate, produsele noastre vă ajută să vă mențineți spatele sănătos și bine susținut, fără să compromiteți confortul. Indiferent de vârstă sau de gradul afecțiunii, veți găsi soluția potrivită pentru dumneavoastră în gama noastră de produse pentru coloana vertebrală. Alegeți Red Ortopedic Med pentru o viață mai sănătoasă și mai activă!

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016