Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS » SCAUNE CU ROTILE

Pret:
950.00 Lei
650.00 Lei
Comanda acest produs
Scaun de toaleta/WC cu roti

Scaune cu Rotile


In aceasta categorie de produse puteti vedea gama noastră largă de scaune cu rotile, concepute pentru a oferi mobilitate și independență persoanelor cu nevoi speciale. Indiferent dacă ești in căutarea un carucior rotile pliabil pentru facilitarea transportului sau un scaun de toaletă cu rotile pentru confortul zilnic, suntem aici pentru a vă oferi soluții pentru nevoile dumneavoastră. 

Alegerea unui scaun cu rotile pentru batrani este esențială pentru îmbunătățirea calității vieții și a independenței. De aceea, oferim o varietate de opțiuni, inclusiv scaune cu rotile și wc integrate pentru un plus de confort și utilitate. Fotoliile rulante pliabile reprezintă o soluție practică pentru deplasările zilnice, iar scaunele electrice cu rotile sunt ideale pentru cei care doresc o mobilitate sporită fără efort suplimentar. 

Cu scaunele noastre cu rotile, fie că sunt manuale sau electrice, vă oferim soluții personalizate pentru a vă spori mobilitatea și independența. Oferim, de asemenea, scaune cu rotile la prețuri accesibile, pentru a satisface toate cerințele. Scaunele cu rotile reprezintă o componentă esențială în asigurarea mobilității și independenței persoanelor cu diferite grade de handicap sau pentru cei care se recuperează după o accidentare. Varietatea de modele disponibile pe piață este concepută pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui utilizator, oferind soluții personalizate pentru o viață activă și confortabilă.

În categoria noastră de produse, oferim o gamă variată de soluții pentru mobilitate și independență pentru persoanele cu nevoi speciale. Avem disponibile scaune cu rotile de diverse tipuri, precum scaune cu rotile ieftine, carucior cu rotile electric , scaune cu rotile pliabile, scaune rulante, scaune cu rotile, fotolii rulante pliabile și carucioare cu rotile pliabile. Aceste produse sunt concepute pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor, indiferent de gradul de handicap sau de necesități specifice, de la scaune cu rotile electrice , fotoliu rulant electric pliabil si scaun cu rotile cu motor.

Pentru cei care caută un scaun cu rotile pentru persoane cu handicap la prețuri accesibile, scaun electric handicap , scaun rulant pliabil sau carucior cu rotile pliabil , avem în ofertă scaune cu rotile ieftine, care oferă confort și funcționalitate fără a compromite calitatea. Dacă aveți nevoie de un scaun cu rotile ieftin ușor de transportat și depozitat, puteți opta pentru un scaun cu rotile pliabil aluminiu sau un carucior cu rotile pliabil. De asemenea, avem disponibile, care sunt o opțiune economică pentru cei care doresc să facă economii.

Pentru cei care caută un plus de confort și funcționalitate, avem în ofertă scaune cu rotile cu wc integrate ( caut scaun cu rotile ), care sunt ideale pentru a satisface nevoile zilnice. De asemenea, avem și scaune electrice pentru persoane cu handicap, carucior electric handicap pliabil care oferă o mobilitate sporită fără efort suplimentar. Fotoliile rulante pliabile sunt o soluție practică pentru deplasările zilnice și sunt disponibile la prețuri accesibile.

Indiferent de preferințe sau necesități, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru mobilitatea și independența dumneavoastră. Alegeți din gama noastră variată de produse și beneficiați de confort, utilitate și libertate de mișcare cu un scaun rulant electric pliabil.

Aici veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv scaune cu rotile, carucioare cu rotile, scaun rulant electric, scaune cu rotile pliabile, scaune rulante, scaune rotile, carucioare cu rotile pliabile, scaune handicap, carucioare cu rotile pliabile, scaune rulante pliabile, carucioare handicap pliabile, carucioare cu rotile handicap pliabile, scaune rotile pliabile, scaune medicale cu roti, scaune cu rotile pret, carucioare invalizi pliabile, carucioare medicale pliabile, fotoliu rulant electric , fotoliu rulant pliabil , scaune invalizi, accesorii scaune cu rotile, scaune cu rotile pliabile aluminiu, carucioare rotile, scaune cu rotile handicap ieftine, scaune cu rotile pentru persoane cu handicap, scaune cu roti pentru handicapati, fotolii cu rotile, scaune cu rotile pentru batrani, scaune rulante, scaun rotile electric.

Descoperiți gama noastră variată de scaune cu rotile, proiectate pentru a oferi libertate de mișcare și confort sporit cu scaune cu rotile ieftine. Optați pentru un scaun rulant pliabil pentru portabilitate și ușurință în utilizare sau alegeți un fotoliu cu rotile pentru confort și funcționalitate într-un singur produs. Indiferent de nevoile dvs., suntem aici pentru a vă ghida în găsirea soluției perfecte pentru mobilitatea dvs.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016