Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» INGRIJIRE LA DOMICILIU » CONSUMABILE MEDICALE SI ACCESORII » BONETE/MASTI/BOTOSEI

Bonete, masti si botosei

Bonetele, măștile și botoseii reprezintă o categorie de produse esențiale în domeniul medical, igienic și al protecției personalului și pacienților într-o varietate de medii și situații. Aceste articole sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate, care oferă o protecție eficientă împotriva particulelor, fluidelor și a contaminării microbiene, asigurând un mediu sigur și steril.

Măștile faciale sunt proiectate pentru a acoperi nasul și gura, oferind o barieră eficientă împotriva particulelor și a aerosolilor care ar putea conține agenți patogeni sau alte substanțe nocive. Acestea sunt utilizate în special în domeniul medical, în timpul intervențiilor chirurgicale, procedurilor medicale și în alte medii în care este necesară protecția respiratorie.

Bonetele chirurgicale sau bonetele medicale sunt concepute pentru a acoperi părul și capul personalului medical în timpul procedurilor chirurgicale și a altor activități medicale. Acestea contribuie la menținerea unui mediu steril în sala de operație și reduc riscul contaminării.

Botoseii medicali sunt articole concepute pentru a proteja încălțămintea personalului medical și a pacienților împotriva contaminării și a transmiterii de microbi și alte agenți patogeni. Aceștia sunt utilizați în special în mediile spitalicești și clinice, precum și în alte medii în care igiena este esențială.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016