Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE PENTRU INCONTINENTA URINARA

» DISPOZITIVE PENTRU INCONTINENTA URINARA

Pret:
12.00 Lei
8.80 Lei
Comanda acest produs
Sonda urinara Nelaton

Dispozitive pentru incontinență urinară


Dispozitive specializate pentru gestionarea incontinenței urinare, concepute pentru a vă oferi libertate și confort în viața de zi cu zi. Indiferent de nevoile dvs., suntem aici pentru a vă oferi soluții adaptate, incluzând:

Pungi Urinare: Pentru o colectare igienică și convenabilă a urinei, pungile noastre urinare sunt construite pentru a asigura confort și siguranță pe termen lung.

Sonde Urinare: Oferind o alternativă eficientă și confortabilă pentru drenajul urinar, sondele noastre urinare sunt proiectate pentru a vă oferi independență și confort în gestionarea incontinenței urinare.

Bandelete pentru Incontinența Urinară: Pentru protecție suplimentară împotriva scurgerilor neplăcute, bandeletele noastre absorbante sunt perfecte pentru a vă oferi siguranță și încredere în orice situație.

Indiferent de situație, vă asigurăm că produsele noastre pentru incontinența urinară sunt discrete, eficiente și adaptate nevoilor dvs. pentru a vă permite să vă bucurați de o viață activă și fără griji.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016