Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU INFERIOR » SOLD

Pret:
1700.00 Lei
1430.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza de sold reglabila

Orteze Șold


Aici aveți selecția noastră specială de orteze pentru șold, concepute pentru a oferi suport și stabilitate persoanelor cu diverse afecțiuni ale șoldului. Această categorie de produse este dedicată celor care se confruntă cu probleme legate de șold, inclusiv displazie de șold la bebeluși, coxartroză sau nevoia de suport după intervenții chirurgicale pe femur.

Ortezele de șold sunt recomandate pentru a ajuta la ameliorarea durerii, accelerarea procesului de recuperare și asigurarea unei mobilități îmbunătățite. Indiferent dacă este vorba de o orteza de șold pentru copii, special concepută pentru a trata afecțiunile precum displazia de șold la bebeluși, sau o orteza pentru adulți destinată managementului coxartrozei, gama noastră include soluții pentru fiecare nevoie.

Gama noastră de orteze pentru sold, special concepute pentru a oferi suport și stabilitate optimă în cazul unei varietăți de afecțiuni și condiții medicale. Indiferent dacă aveți nevoie de o orteza pentru displazie de sold la bebeluși sau pentru coxartroză la adulți, suntem aici să vă oferim soluții eficiente și confortabile.

Pentru cei mici, avem orteze speciale pentru displazia de sold, concepute cu atenție pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă a articulației șoldului în perioada de creștere. Acestea oferă susținere și aliniere corectă, contribuind la prevenirea și tratarea acestei afecțiuni.

Pentru adulți, avem o varietate de orteze pentru coxartroză, ce asigură suportul necesar pentru a reduce disconfortul și durerea asociată cu această afecțiune degenerativă. Indiferent dacă aveți nevoie de o orteza dreaptă sau stângă, sau de o variantă reglabilă pentru a se potrivi perfect anatomiei dumneavoastră, suntem aici să vă oferim soluții personalizate.

Indiferent de afecțiunea dumneavoastră, vă invităm să explorați gama noastră de orteze pentru sold și să găsiți produsul potrivit nevoilor dumneavoastră. Cu ajutorul acestor dispozitive ortopedice de înaltă calitate, puteți recăpăta mobilitatea și confortul în activitățile zilnice.

Pentru cei care necesită suport specific pe o parte, oferim orteze pentru șoldul drept sau șoldul stâng, fiecare fiind proiectată pentru a se potrivi perfect și a oferi suportul necesar zonei afectate. În plus, disponibilitatea ortezei de șold cu femur include opțiuni la diferite niveluri de preț, asigurând accesibilitatea pentru toți cei care au nevoie de această formă de suport.

La Red Ortopedic Med, ne angajăm să vă oferim cele mai bune orteze de șold la prețuri accesibile, punându-vă la dispoziție produse de înaltă calitate care să vă ajute să vă bucurați de o mai bună calitate a vieții. Fie că este nevoie de o orteza pentru tratamentul displaziei de șold la bebeluși sau de suport în cazul coxartrozei, la noi veți găsi soluția adecvată nevoilor dumneavoastră.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016