Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » PROTEZA EXTERNA DE SAN SI ACCESORII

Pret:
125.00 Lei
98.00 Lei
Pret:
150.00 Lei
Comanda acest produs
Banda fixare post-operator
Pret:
360.00 Lei
Comanda acest produs
Proteza de san Comfort
Pret:
576.00 Lei
480.00 Lei
Comanda acest produs
Proteza externa de san + sutien
Pret:
519.00 Lei
Comanda acest produs
Proteza de san Authentic

Proteze externe de sân și accesorii


In categoria noastră de proteze externe de sân și accesorii găsiți o gamă variată de produse pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabilă și încrezătoare după tratamentul de mastectomie sau alte intervenții chirurgicale ale sânului. Oferim proteze de sân de înaltă calitate, inclusiv proteze de sân din silicon, atât pentru sânul stâng, cât și pentru cel drept. Indiferent de mărimea sau forma pe care o căutați, avem opțiuni potrivite pentru dumneavoastră, inclusiv consultanță pentru alegerea cea mai potrivită pentru proteză mamară. De la cele mai bune proteze mamare disponibile pe piață, la sutiene speciale pentru proteze și accesorii complementare, suntem aici pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie în această perioadă. 

Proteze externe de sân și accesorii de încredere, precum și sutiene pentru proteze, la prețuri competitive. Cu o gamă largă de produse, inclusiv proteze externe de sân din silicon și sutiene special concepute pentru confort și susținere, suntem alegerea dumneavoastră de încredere pentru necesitățile dvs. post-chirurgicale. Luați în considerare opțiunile noastre pentru proteze externe de sân și accesorii pentru a vă redobândi încrederea și confortul.

Aceasta categorie este dedicata protezelor externe de sân și accesoriilor asociate. Aici la Red Ortopedic Med, ne străduim să vă oferim cele mai avansate și confortabile soluții pentru a vă spori încrederea și a vă ajuta să vă simțiți complet în controlul aspectului dumneavoastră.

În categoria protezelor externe de sân și a accesoriilor asociate, găsiți o gamă variată de soluții pentru confort și încredere. O proteză san, indiferent de marimi proteze mamare dorite, este concepută pentru a se potrivi perfect și pentru a oferi un aspect natural și confortabil. Avem în stoc proteze de sân în diverse dimensiuni și forme, astfel încât să puteți găsi cu ușurință produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Pentru a asigura o fixare sigură și un confort optim oferit de proteza de san, vă punem la dispoziție o selecție de sutiene cu proteza san, care sunt special concepute pentru a se potrivi perfect și pentru a oferi suportul necesar. Indiferent dacă căutați un sutien pentru proteza mamara sau un sutien pentru proteza externa de san, gama noastră cuprinzătoare vă oferă opțiuni variate pentru toate nevoile.

Descoperiți gama noastră diversificată de proteze de sân, inclusiv proteze externe, proteze pentru sân, și proteze externe pentru sân, toate proiectate pentru a restabili simetria naturală și pentru a vă ajuta să vă simțiți încrezătoare și confortabila.

Dispunem si de sutien cu proteza san pentru proteze san sunt create cu atenție pentru a asigura confortul și încrederea în fiecare mișcare. Produsele noastre includ sutien proteza mastectomie, sutien cu proteza mamara și sutiene pentru proteze mamare externe, toate disponibile în marimi proteze mamare și stiluri diferite pentru a satisface nevoile fiecărei persoane.

Pentru a completa aspectul și a asigura o potrivire perfectă, oferim o varietate de accesorii, inclusiv sutiene cu proteze pentru sân, sutiene pentru proteze mamare, și sutiene speciale pentru proteze mastectomie. Acestea sunt concepute cu atenție pentru a asigura confortul optim și o potrivire perfectă.

Indiferent dacă căutați proteze externe de sân Anita sau alte branduri de încredere, sau accesorii pentru proteze mamare externe, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră individuale. Experimentați confortul și încrederea cu protezele și accesorii noastre de înaltă calitate, disponibile acum pentru comandă online.

Indiferent dacă preferați branduri precum proteza san Anita sau alte opțiuni de încredere, veți găsi produsele potrivite pentru dumneavoastră în categoria noastră de proteze san și sutiene. Oferindu-vă soluții adaptate și confortabile, ne asigurăm că vă puteți bucura de o viață activă și încrezătoare în fiecare zi.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016