Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS » CARJE

Pret:
80.00 Lei
60.00 Lei

Carje ortopedice


În categoria noastră de carje ortopedice, avem tot ce ai nevoie pentru a te deplasa mai ușor, indiferent de recomandarea medicului tău. Poți alege între o carjă sau un set de două carje, în funcție de ce ți se potrivește mai bine. Toate carjele noastre vin cu posibilitatea de a ajusta înălțimea, astfel încât să se potrivească perfect cu tine, indiferent de înălțimea ta. Sunt făcute din materiale de calitate superioară, garantând durabilitate și confort maxim.

Avem o varietate mare de modele: de la carje pentru copii, până la carje pentru adulți, inclusiv carje cu sprijin pe antebrat, carje subaxilare (sub braț) și carje cu 3 sau 4 picioare pentru o stabilitate îmbunătățită. Fie că ai nevoie de carje de aluminiu ușoare sau de carje telescopice ușor de transportat, le găsești pe toate aici, la prețuri accesibile.

Nu contează dacă esti in cautarea unei carje cu cotieră, carje cu sprijin pe antebraț sau orice alt tip, toate sunt reglabile și concepute să-ți ofere sustinerea necesara în deplasare. Alege calitatea și confortul cu carjele ortopedice din oferta noastră, concepute să îți facă viața mai ușoară.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016