Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE DE MERS » CARJE

Pret:
12.00 Lei
8.00 Lei
Comanda acest produs
Clema (clips) fixare carje
Pret:
15.00 Lei
11.00 Lei
Comanda acest produs
Amortizor din cauciuc rezistent 18mm
Pret:
80.00 Lei
60.00 Lei
Comanda acest produs
Carja ortopedica de cot SAFE WALK

Carje ortopedice antebrat si subaxilare

În categoria noastră de carje ortopedice, avem tot ce ai nevoie pentru a te deplasa mai ușor, indiferent de recomandarea medicului tău. Poți alege între o carja sau un set de două cârje ortopedice (set carje), în funcție de ce ți se potrivește mai bine. Toate cârje noastre vin cu posibilitatea de a ajusta înălțimea, astfel încât să se potrivească perfect cu tine, indiferent de înălțimea ta vei gasi carje sub brat potrivite pentru tine. Sunt făcute din materiale de calitate superioară, garantând durabilitate și confort maxim.

Avem o varietate mare de modele: de la carje pentru copii, până la carje pentru adulți, inclusiv carje cu sprijin pe antebrat, carje subaxilare (sub braț, carje axilare),carje pentru copii, carja ortopedica cu sprijin pe antebrat și carje reglabile pentru o stabilitate îmbunătățită. Fie că ai nevoie de carje de aluminiu ușoare sau de cârje medicale ușor de transportat, le găsești pe toate aici, la prețuri accesibile. Carje cu sprijin subaxilar ofera siguranta sporita pacientilor care nu au putere in partea superioara a corpului. O carja cu sprijin antebrat este recomandata persoanelor care au putere in partea superioara a corpului.

Nu contează dacă esti in cautarea unei carje cu cotieră, carje cu sprijin pe antebraț, carje cu sprijin pe cot sau orice alt tip, toate sunt reglabile și concepute să-ți ofere sustinerea necesara în deplasare. Alege calitatea și confortul cu carjele ortopedice din oferta noastră, concepute să îți facă viața mai ușoară.

În gama noastră variată de carje de mers, veți găsi opțiuni care vă vor susține în recuperarea și menținerea mobilității într-un mod confortabil și sigur. Indiferent de nevoile dvs. specifice, avem carje medicale potrivite pentru a vă asigura o experiență de utilizare optimă. Carje reglabile și adaptabile vă oferă posibilitatea de a personaliza înălțimea pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. individuale. Ajustați-le pentru a vă asigura o susținere optimă și un confort deplin în timpul utilizării.

Carje cu Sprijin pe Antebrat pentru Stabilitate
Pentru o susținere îmbunătățită și o distribuție mai uniformă a greutății, alegeți cârje cu sprijin pe antebraţ (carje subrat). Carjele cu sprijin pe antebrat asigură stabilitate suplimentară și reduc presiunea asupra mâinilor și încheieturilor. Carje metalice durabile și fiabile

Carje Subaxilare/Subrat
Indiferent de preferințele dvs., avem carje subaxilare și subrat pentru a vă oferi opțiuni versatile și personalizate pentru susținerea dvs.

Indiferent de tipul de carje pe care îl căutați, fie ca este vorba de carja metalica cu sprijin pe antebrat,carje copii, carja subaxilara, carje aluminiu suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru nevoile dvs. Optați pentru mobilitate fără probleme și o recuperare eficientă cu carje ieftine, fara a face rabat la calitate.


spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016