Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» UNIFORME SI SABOTI MEDICALI » UNIFORME MEDICALE » BONETE

Pret:
25.00 Lei
Comanda acest produs
Boneta model patratele

Bonete medicale


În aceasta categorie vă arătăm gamă variată de bonete medicale la noi, create pentru a satisface nevoile diversificate ale personalului medical. Indiferent de preferințele dvs., veți găsi bonete medicale cu elastic, ideale pentru a asigura o potrivire confortabilă și sigură. 

Disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, bonetele noastre medicale sunt concepute pentru a satisface standardele ridicate ale industriei medicale. 

Oferindu-vă opțiuni variate, inclusiv bonete medicale cu imprimeuri moderne, vă invităm să explorați designurile noastre atrăgătoare și să vă personalizați stilul în mediul medical.

Alegeți bonetele noastre medicale de înaltă calitate potrivite pentru medici, asistente și personal medical din spitale sau cabinete stomatologice. 

Bonete medicale fabricate din bumbac pentru a asigura respirabilitate și confort pe tot parcursul zilei. Oferim, de asemenea, opțiuni accesibile pentru cei care caută bonete medicale ieftine, fără a compromite calitatea.

Adăugăm culoare și stil la mediul medical cu bonete medicale colorate, perfecte pentru a aduce o notă de optimism și vitalitate. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei bonete chirurgicale pentru păr lung sau a unei bonete cu elastic, avem opțiuni diversificate pentru a vă îndeplini toate cerințele.

spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016