Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» DISPOZITIVE MEDICALE PENTRU RECUPERARE » ORTEZE » MEMBRU INFERIOR » INGRIJIREA PICIORULUI

Pret:
50.00 Lei
20.00 Lei
Comanda acest produs
Talonete antibacteriene pereche
Pret:
65.00 Lei
40.00 Lei
Comanda acest produs
Orteza din silicon pentru metatars
Pret:
90.00 Lei
65.00 Lei
Comanda acest produs
Talonete pentru calcai din silicon

Îngrijirea Piciorului


Această categorie de produse de pe site-ul nostru este dedicată exclusiv sănătății și confortului picioarelor dumneavoastră, furnizând o selecție vastă de produse concepute pentru a răspunde unei game largi de nevoi. Fie că vă confruntați cu afecțiuni comune, cum ar fi hallux valgus (monturi), calusuri sau disconfort la nivelul călcâiului, sau pur și simplu căutați o modalitate de a oferi o îngrijire suplimentară picioarelor obosite la sfârșitul unei zile lungi, gama noastră are soluția potrivită pentru fiecare.

Printre produsele pe care le oferim se numără:

  • Protecții pentru degetele de la picioare din silicon: Aceste dispozitive inovatoare sunt create pentru a reduce presiunea și frecarea, protejând degetele sensibile și prevenind formarea bătăturilor dureroase și a calusurilor. Materialul din silicon de înaltă calitate asigură o purtare confortabilă și durabilitate îndelungată.
  • Separatoare degete: Concepute pentru a corecta și a preveni suprapunerea degetelor, aceste separatoare facilitează o aliniere adecvată și reduc disconfortul, oferind totodată suport în condiții precum monturile.
  • Talonete pentru toată talpa și călcâi: Talonetele noastre sunt proiectate pentru a oferi suport și amortizare suplimentară pentru întreaga talpă, îmbunătățind confortul în timpul mersului și reducând impactul asupra articulațiilor.
  • Orteze pentru hallux valgus: Aceste orteze sunt esențiale pentru persoanele care suferă de monturi, oferind alinare de la durere și ajutând la corectarea alinierii degetului mare.
  • Perna rotundă antiescare pentru călcâi: Special concepută pentru a preveni escarele și a reduce presiunea asupra călcâiului în timpul repausului prelungit sau al perioadelor de imobilizare.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016