Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

Catalog produse

» PRODUSE HARTMANN

» PRODUSE HARTMANN

Pret:
20.00 Lei
11.00 Lei
Comanda acest produs
Set indepartare fire / trusa sutura
Produse Hartmann sunt concepute pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților și profesioniștilor din domeniul medical. De la fase elastice și ghipsate la terometre, scutece, plasturi, comprese sterile și benzi pentru taping, oferim soluții de înaltă calitate pentru îngrijirea și tratamentul pacienților.

Fase Elastice și Fase Ghipsate: Pentru imobilizare și protecție adecvată a zonei afectate, oferim o gamă variată de fase elastice și ghipsate, adaptabile la diverse nevoi și condiții medicale.

Terometre: Pentru monitorizarea precisă a temperaturii corporale, terometrele noastre sunt fiabile și ușor de utilizat, asigurând o evaluare rapidă și precisă a stării de sănătate a pacienților.

Scutece: Pentru îngrijirea persoanelor cu mobilitate redusă sau incontinență, oferim scutece de înaltă calitate, confortabile și absorbante, menite să ofere siguranță și confort pe termen lung.

Plasturi: Pentru tratamentul rănilor minore și leziunilor cutanate, oferim o gamă variată de plasturi, concepute pentru a asigura protecție și vindecare optimă a pielii.

Comprese Sterile: Pentru gestionarea eficientă a rănilor și asepsia în timpul procedurilor medicale, oferim comprese sterile de încredere, realizate din materiale non-alergice și absorbante.

Benzi pentru Taping: Pentru susținerea și stabilizarea articulațiilor sau a mușchilor în timpul activităților sportive sau terapeutice, oferim benzi pentru taping de înaltă calitate, adaptabile la diverse nevoi și utilizări.

Indiferent de necesitățile dvs. specifice, Produsele Hartmann reprezintă alegerea ideală pentru îngrijirea și tratamentul pacienților, oferind calitate, fiabilitate și confort în fiecare situație.
spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016