Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

» BLOG » Scaun cu rotile

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.

Scaunul cu rotile





Ce este scaunul cu rotile?


Scaunul cu rotile sau fotoliul rulant este un dispozitiv medical care este destinat persoanelor care prezintă dificultați în deplasare, în urma unei accidentări sau dizabilități.

Fotoliile rulante facilitează foarte mult viața persoanelor cu mobilitate redusă, permițând folosirea lor atât la interior, cât și exterior.

Scaunele cu rotile se împart în două categorii: manuale și electrice. Ambele tipuri de scaune cu rotile prezintă avantaje, iar scaunul trebuie ales în baza a câtorva factori.

Fotoliul rulant manual


Fotoliul rulant manual este o alegere foarte bună printre persoanele care au mobilitate redusă, fie că este vorba de perioada postoperatorie, când persoana nu trebuie să depună efort, fie că este vorba de o persoană cu dizabilități.

Cel mai des, acest tip de scaun este ales pentru persoanele care au destulă forță în mâini să acționeze roțile scaunului, însă nu este neapărat necesar în cazul în care persoana în cauză are un îngrijitor.

Scaunul cu rotile manual este destul de ușor, poate fi transportat cu usurintă și în funcție de model, poate fi pliat și depozitat.

Fotoliul rulant electric


Fotoliul rulant electric este o variantă care oferă mobilitate pacienților care nu au forța în partea superioară a corpului pentru a manevra roțile unui scaun cu rotile manual.

Scaunul rulant electric oferă confort sporit, fiind mai voluminos și mai greu datorită motorului și bateriei, asigură o stabilitate mai mare în viraje și poate fi acționat foarte ușor prin intermediul unei manete de control, cunoscută ca și joystick.

Pe site-ul nostru www.redortopedicmed.ro găsiți o gamă diversificată de scaune cu rotile manuale și electrice.

Puteți intra AICI pentru a vedea catalogul nostru.



spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016