Telefon: 0770.713.849

Cosul este gol

» BLOG » Stetoscopul

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.



Cum aleg cel mai bun stetoscop?



Pentru ce este destinat stetoscopul?


Stetoscopul este esențial pentru auscultația organelor interne și pentru a pune diagnosticul corect pentru pacientul în cauză.

Când alegem un stetoscop, trebuie să luăm în considerare anumite aspecte pentru a fi multumiți de achiziția pe care o facem.


Constructia stetoscopului



Stetoscopul, în general, este format din trei elemente: căștile (olive aureale), capsulă și un tub care le leagă. La nivelul capsulei se află o diafragmă, care are ca scop augmentarea sunetelor la frecvențe înalte, iar astfel cadrele medicale pot asculta cum functionează organele interne și pot oferi un diagnostic precis.


Cum alegem stetoscopul?


Nu contează în ce ramură medicală te afli, fie că e vorba de cardiologie, asistent, medic veterinar sau student la medicină, ai nevoie de un stetoscop bun. Totusi, în functie de tipul de examinare presupune o alegere diferită, iar acest lucru poate crea confuzii. Ținând cont de acest lucru, cardiologii vor avea nevoie de stetoscoape de înaltă performanță, cu capsulă dublă, care ajută la depistarea sunetelor de frecvențe înalte și joase. Pentru examinarea mai detaliată se folosesc stetoscoape ce pot avea și un tensiometru în dotarea acestuia, fiind un tip de stetoscop folosit în detectarea problemelor pulmonare și cardiace.

Mai există și stetoscoape cu clopot dublu care sunt folosite de medicii pediatri, o fața fiind destinată ascultației adulților, iar cealaltă pentru ascultația copiilor.


Cum te putem ajuta noi?


Red Ortopedic Med vă pune la dispoziție gama de stetoscoape Littmann, brand care este recunoscut în lume pentru calitatea superioară a stetoscoapelor pe care le fabrică. 

Stetoscoapele Littmann sunt confecționate în SUA din cele mai bune materiale, oferind utilizatorului toate informațiile necesare pentru a pune un diagnostic corect.

Poți vedea AICI toate stetoscoapele Littmann pe care vi le punem la dispoziție.


spacer
Website detinut de RED ORTOPEDIC MED S.R.L., CIF: RO36754170, Reg.Com: J35/3144/17.11.2016